Event

Centrul Multifunctional Craiova > Târgul de Nunți Wedding Fever, cea de-a IX-a ediție

Târgul de Nunți Wedding Fever, cea de-a IX-a ediție

Târgul de Nunți Wedding Fever, cea de-a IX-a ediție

2&3 Martie 2018
9:00 pm - 4:00 pm

Organizer:
Event Fever & Valdir Tour

“Wedding Fever” este cea mai mare şi creativǎ expoziție dedicatǎ nunților din regiunea Oltenia.
Cea de-a VIII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de pe 2 martie până pe 4 martie 2018, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova ( zona Romaneşti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.
Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.
Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, o tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de momente de animatie: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.
Targul de nunti “Wedding Fever” 2017
Editia a VIII-a este promovat de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova. www.CameraMedia.ro

Invitatul special de anul acesta este, o actrita tare draga noua, Doinita Oancea. Aceasta va fi prezenta pe toata perioada evenimentului cu sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese, iar sambata 3 martie , incepand cu ora 15:00, va asteptam cu o prezentare de moda, urmata de un work-shop creativ, a caruit tema este ” Nunta de la A-Z „, iar Doinita le va sfatui pe viitoarele mirese cum sa isi aleaga rochia de mireasa in functie de stil si personalitate.