Event

Centrul Multifunctional Craiova > „Wedding Fever” editia a-VII-a

„Wedding Fever” editia a-VII-a

„Wedding Fever” editia a-VII-a

4 & 6 martie 2016
10:00 am - 7:00 pm

Organizer:
Agentia de Turism Valdir Tour

WEED-FEVER

Descriere Eveniment

Cea de-a VII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 4 martie pânǎ duminicǎ 6 martie 2016, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova ( zona Romaneşti).
Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.
Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică
live, spectacole de sunet şi lumini, o tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.

Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

Programul de vizitare a Targului de nunti “Wedding Fever” din Craiova este urmatorul:
Vineri 4 martie : 11.00 si 19.00
Sambata 5 martie : 10.00 si 19.00
Duminica 6 martie : 10.00 si 14.00

Biletul de intrare va reprezenta o suma modica, de 3 lei si va fi valabil intreaga zi in care a fost cumparat.

Organizatori :
Agentia de Turism Valdir Tour
Agentia de evenimente Event Fever