Event

Centrul Multifunctional Craiova > Targul de Comert al Olteniei

Targul de Comert al Olteniei

Targul de Comert al Olteniei

October 21, 2016
10:00 am - 5:00 pm

Organizer:
PS Multiservices SRL

targul-de-turism-al-oltenie

Despre eveniment

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor aflat la prima editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 21-23 octombrie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.
Targul de Comert al Olteniei doreste să contribuie la dezvoltarea regiunii Oltenia prin promovarea si punerea in valoare a tuturor activitatilor comerciale desfasurate de companiile si entitatile ce isi desfasoara activitatea in acest areal.
Targul de Comert va oferi expozantilor o oportunitatea unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare .
Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;
Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.
In cadrul târgului va exista si o bursa a locurilor de munca .
Targul de Comert al Olteniei este organizat de catre SC PS Multiservices SRL, in parteneriat cu Primaria Craiova, Consilul Judetean Dolj si Camera de Comert si Industrie Dolj.

Program Targ:
Vineri: 10.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 19.00
Duminica: 10.00 – 16.00