Event

Centrul Multifunctional Craiova > Hello Baby EXPO editia I

Hello Baby EXPO editia I

Hello Baby EXPO editia I

22 & 24 aprilie 2016
10:00 am - 5:00 pm

Organizer:

Afis-Hello-Baby-EXPO-Craiova-20161

Descriere eveniment

În perioada 22-24 aprilie 2016, sunteți invitați la cel mai mare târg expozițional cu vânzare din Oltenia dedicat copiilor și părinților. Evenimentul se va desfășura în Centrul Multifuncțional, cea mai nouă și modernă locație din Craiova.

Hello Baby EXPO 2016, evenimentul anului în Oltenia pentru copii și părinți, înglobează o experiență calitativă de shopping, sfaturi de la experți și distracție în familie. Cu mii de produse de la zeci de brand-uri de top, Hello Baby EXPO vă aduce atât servicii și produse utile pentru bunul mers al sarcinii sau pentru dezvoltarea armonioasă a celui mic, cât și numeroase produse inovative sau în pas cu moda. Târgul reunește comercianți și furnizori de servicii din diferite domenii necesare copiilor și părinților, precum: produse de igienă și cosmetice gravide, bănci de celule stem, servicii medicale gravide, puericultură mare, puericultură mică, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse pentru evenimente speciale, studiouri foto, jocuri și jucării, servicii educaționale, edituri și librării, servicii medicale, servicii de entertainment, alimentație, cadouri tematice, servicii bancare și asigurări, fundații umanitare.

Târgul Hello Baby EXPO este cel mai bun loc în care să testați produse, să comparați brand-uri și să participați la prezentări din partea unor specialiști în domeniu, toate acestea fiind menite să vă ajute să faceți alegeri avizate de cumpărare și să alegeți cele mai bune servicii și produse pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră. La târg găsiți oferte exclusive și beneficiați de reduceri speciale la o gamă largă de servicii și produse dedicate copiilor și părinților. În plus, economisiți timp vizitând toate brand-urile de renume într-un singur centrul expozițional.

Târgul Hello Baby EXPO 2016 pe scurt:

Informații și sfaturi legate de parenting și creșterea copiilor
Shopping de calitate de la brand-uri de top
Distracție pentru întreaga familie

Vă așteptăm în perioada 22-24 aprilie 2016, între 10:00 și 18:00, la Centrul Multifuncțional Craiova, la Hello Baby EXPO – târg pentru copii și părinți!