Centrul Multifuncțional Craiova este un centru expozițional și de afaceri modern, în conformitate cu standardele de calitate europeană, fiind și primul de o asemenea complexitate, cu multiple funcțiuni destinate mediului de afaceri din Craiova și regiunea Oltenia.


Acesta este singura structură de sprijinire a afacerilor din municipiul Craiova, care oferă un complex de facilități firmelor prestatoare de servicii din regiune.
Din punct de vedere architectural, Pavilionul Central este o cladire amplă, având un regim S+P+2E, atingând înalțimea de 27 m. Forma circulară a Pavilionului are diametru de 80 m, iar suprafața totală este de 12.600 mp.

Obiectivele specifice pentru care a fost realizat acest Centru, sunt urmatoarele:
-promovarea rolului regional și național al municipiului.
-încurajarea creșterii economice la nivel microeconomic (cu accent pe IMM-uri).
-crearea unui mediu economic competitiv și atractiv investițiilor autohtone și straine.
-creșterea atractivității locale și regionale, ca locație pentru investiții în activităti economice și sociale.
Serviciile de bază ce sunt prestate în cadrul acestui Centru se orientează pe urmatoarele 5 direcții :
– Organizare de evenimente și târguri la parter.
– Showroom-ul “Totul pentru casa ta” etajul 1
– Închiriere de spații pentru birouri la etajul 2
– Închiriere Săli de Conferință
– Organizare de evenimente și târguri la exterior
Locația ideală pentru organizarea de târguri, expoziții, întâlniri de afaceri, manifestari cultural artistice, conferințe, seminarii, etc, acest pavilion este structurat astfel :
Spații expoziționale ocazionale interioare cu o suprafață de 2474 mp, din care 1214 mp în zona Atrium, destinate organizării de târguri, congrese și expoziții. Aceste spații se regăsesc la parterul clădirii.
Preț cuprins între 1.2 si 2.5 euro/mp/zi – în funcție de suprafața solicitată.
Spatii expozitionale permanente interioare open-space, Showroom-ul “Totul pentru casa ta!”, concept ce se adresează tuturor firmelor care au ca obiect de activitate producția de mobilier, tâmplărie aluminiu și PVC, parchet, instalații sanitare, sisteme de climatizare, sisteme de supraveghere și monitorizare video, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni, etc. Tarif de închiere 2 euro/mp/lună.
Spații de birouri situate la etajul 2 și au suprafețe curprinse între 33,4 mp si 95,4 mp și sunt ideale închirierii de către companiile mici si mijlocii. Tarif de închiriere -7euro/mp/lună.
Săli de conferință cu o suprafață de 105 mp fiecare, cu capacitate de 100 persoane, dispuse la etajul 2, destinate organizării de conferințe, întâlniri de afaceri, seminarii, training-uri, workshop-uri sau prezentări, ce beneficiază de facilităti tehnice complementare și de foaier pentru organizare coffee-break.
Tarif 75 sau 125 euro/mp/eveniment- în funcție de durata acestuia.
5. Spații de depozitare permanente existente la subsolul Centrului su suprafețe cuprinse între 25,94mp și 36,11.
Tarif 2 euro/mp/lună.
Spații multifuncționale exterioare cu suprafața totală de 2860 mp, destinate organizăii de târguri și expoziții în aer liber.
Facilități: 350 de locuri de parcare gratuite, wi-fi gratuit în clădire, servicii de pază și curățenie incluse, prețuri imbatabile.