Inchirierea spatiilor Disponibile din incinta Centrului Multifunctional Craiova si a Centrului de Dezvoltare Tehnologica si Excelenta in Afaceri se realizeaza prin licitatie publica deschisa ( cu oferta in plic inchis), conform legii 213/1998, privind inchirierea bunurilor din domeniul public. Licitatia porneste de la tariful de inchiriere, stabilit prin Hotarare a ConsiliulUI Local al Municipiului Craiova, pasul de licitatie fiind de minim 0.50 Euro/mp.

 

Licitatia se va desfasura saptamanal in fiecare zi de luni, miercuri si vineri la sediul Centrului Multifunctional Craiova, orele 12:00 sala 211.

Clientii interesati sa inchirieze un spatiu in incinta Centrului de Excelenta trebuie, in primul rand sa achizitioneze caietul de sarcini, in valoare de 50 lei.

Dupa achizitionarea caietului de sarcini, clientii trebuie sa depuna la secretariatul Centrului Multifunctional documentatia necesara inscrierii la licitatie, specificata in caietul de sarcini. Documentatia trebuie depusa intr-un plic inchis, cel tarziu pana la orele 11:00, din ziua organizarii licitatiei.

Persoane contact

Alina Voicu : 0769.26.86.90

E-mail: alina.voicu@centrulmultifunctionalcraiova.ro

 

Draft contract inchiriere birou Centrul de Excelenta

model-caiet-de-sarcini-centrul-de-excelenta