post

Centrul Multifunctional Craiova > News > stiri > WINTER BAZAAR CRAIOVA 2017

WINTER BAZAAR CRAIOVA 2017

  • By Mirela Negrea 
  • Category: stiri 
  • Comments (0) 

 

Centrul Multifuncțional Craiova vă invită în perioada 25-26 noiembrie 2017 la “Winter Bazaar Craiova 2017”,ed.I,  o expoziție cu vânzare de articole pentru copii, produse apicole, cadouri inedite, articole vestimentare, produse cosmetice, hand – made, flori.

Numeroși expozanți, dar și o serie de spectacole și ateliere de creație, de painting și desen pentru copii, vouchere cadou, analize medicale, concert de colinde sunt pregătite și se desfășoară pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

În cadrul evenimentului organizat, Prokinetic și Arca Med vor derula un set de analize gratuite pentru copii. Prokinetic va efectua analize de postură, analize importante în depistarea din timp a scoliozei la copii. Arca Med va verifica igiena orală a celor mici. Bebeti Play va amenaja un spațiu de joacă și activități dedicate copiilor. Toți copiii care vor participa la activitățile desfășurate de Bebeti – Prokinetic – Arca Med vor beneficia de un voucher gratuit la clubul de joacă Bebeti Play. Un alt loc de joacă pentru cei mici va fi creat de cei de la Evenimente Ideale Craiova.

Salina Fulvia va fi prezentă și a pregatit pentru copii și însoțitorii acestora un număr mare de vouchere cadou, ce constau într-o ședință de o oră la salina. De asemenea, clubul sportiv “ Karate kyokushinkai Adrian Bratescu” susține evenimentul și va pune la dispoziție pentru toți copiii vouchere cadou, ce constau în 3 luni de antrenament la Sala Voința din centrul Craiovei.

Atelierele de creație sunt realizate în colaborare cu Palatul Copiilor Craiova și Biblioteca Județeană “ Alexandru si Aristia Aman”.

În colaborare cu Asociația Allons-y și SC Voce de Artist Srl se va desfășura și o acțiune de caritate ce constă în strangerea de fonduri, dar și haine, jucării, cărți pentru copiii nevoiași din centrele de plasament ale Craiovei. Având în vedere că se apropie Sărbătorile de iarnă, toți vizitatorii au posibilitatea de a face o faptă bună în sprijinul acestor copii.

  • Sâmbată, 25 Noiembrie 2017, în cadrul evenimentului are loc și Festivalul Național de muzică ușoară, populară, instrumentală și dans “ Voci de aur”, ediția I, organizat de SC VOCE DE ARTIST SA.
  • Duminică, 26 Noiembrie 2017, vă așteptăm cu :
  • Ora 11:00 – Concert de colinde – Ansamblul Folcloric “Cununița” – Palatul Copiilor Craiova.
  • Ora 12:00 – Concert de colinde – Liceul de Arte “ Marin Sorescu”.
  • Ora 13:00 – Muzică ușoară : Alexandra Pănescu, Bianca Dumitru, Diana Feraru, Daria Cojocaru; Muzică populară : Palatul Copiilor Corabia.
  • Ora 15:00  – prezentare de rochii pentru scenă și defilare în costume populare.

Vă așteptăm cu mic , cu mare în acest weekend la Centrul Multifuncțional Craiova!

 

Intrarea este liberă!

Sursa- http://www.oltenasul.ro/winter-bazaar-craiova-2017/

 

 

Upcomming Events