post

Centrul Multifunctional Craiova > Anunturi > Festivalul “Vedete in devenire”, Centrul Multifunctional Craiova, si-a desemnat castigatorii

Festivalul “Vedete in devenire”, Centrul Multifunctional Craiova, si-a desemnat castigatorii

Sambata, 9 septembrie 2017, la Centrul Multifunctional din Craiova, s-a desfasurat prima editie a Festivalului National “Vedete in devenire”. Organizatorii evenimentului, Dorinela Panescu si Alina Dumitru, ne-au declarat ca, la aceasta editie, au participat 122 de copii din intreaga tara. Veniti din toate colturile Romaniei, copiii s-au intrecut pe ei insasi in incercarea de a impresiona juriul.

“Marele trofeu a fost castigat de Daria Cojocaru (Craiova), la sectiunea muzica usoara, premiul de popularitate fiind acordat pentru Alesia Ilie (Craiova), iar premiul juriului lui Radu Baila, din Brasov, la sectiunea muzica populara. Mai este premiul oferit de catre organizatori pentru Diana Fieraru, din Filiasi, la sectiunea muzica usoara. Apoi au fost acordate trofee pe sectiuni de varsta la fiecare categorie, multe premii I si II si 20 de premii III. La sectiunea muzica populara, foarte bune au fost concurentele din Rovinari si Turnu Severin. La sfarsitul concursului au fost sustinute doua recitaluri de catre interpretii Marius Magureanu si Ciro de Luca, care au reusit sa ridice, pe ringul de dans, tot publicul”, a conchis Doirinela Panescu.

Sursa: Oltenasul.ro

Upcomming Events